Pausa tiden!

Ja ibland hade det inte varit dumt att kunna göra det.. tänk va mycket man skulle hinna med..
Den här helgen har gått så fort.. i och för sig har vi väl hunnit med en hel del men tycker ändå att den gått för fort.

Jag och Lisbeth har ÄNTLIGEN tagit oss i kragen och städat ur källaren som vi nu har sagt i flera månader att vi skullat gjort.. men inte blivit nått av..
Nu är det gjort och det blev som en helt ny källare ju.. trodde nästan att jag hade gått in i fel hus när jag kom ner första gången! haha.. nu ska jag ta och fixa nån pensel och en roller så ska jag sätta lite ny färg på väggarna i datarummet...

Ska jobba imorgon igen.. kul! Men den här veckan jobbar jag bara till Onsdag.. för på Torsdag är det dags igen.. upp till Dalarna och spela.. Spelar fram till 9.. sen ska jag försöka hinna med att åka på boggberg och titta lite på Lasse Stefans.. ska visserligen dit på fredag också för då har Billy Opel skivsläpp..

Nu är nog troligen skivan på väg på press.. gött!
hade tänkt att jag skulle se om jag kunde få in en dag i dalarna i slutet av Augusti.. ska ha första skivsläppet i smedjebacken den 29:e men det hade varit kul att ha ett i Dalarna också där man känner lite folk!

Tänkte kasta in lite bilder på Engla.. Älskar dig underbarate i världen!// Levin

Skitdag!

Allt har varit totalt pest idag.. ingenting har funkat som det ska!

Trashat nya lastbilen på jobbet.. SKIT!
Skulle trixa in mig i en smal gränd med bakändan på bilen men konstaterande att jag var tvungen att ta omtag och skulle köra ut igen och räta upp bilen så jag tog mig in.. och när jag åker framåt igen så hör jag hur det brakar till.. HELVETE! Då svängde arlet ut snarare än jag trodde och jag krossade ett lyktglas som sitter längst upp på skåpet! Och så tog det i lite på en plåt i hörnet.. var väl kanske inte hela världen men det är tråkigt i alla fall på en sprillans ny bil! jaja! det är sånt som händer sa chefen... och inte nog med det så lossnade surrningen på en spis jag skulle ut med, välter och glaset på ugnsluckan far i miljoner bitar.. konstant hela flaket var fullt med små åttkantiga glasbitar..
Chefen sa samma sak om det och skrattade och berättade om en av alla gånger det hänt honom.. skillnaden var att han totalförstörde spisen så det var bara att kasta den på skrothögen..
Jag lyckades i alla fall laga det som hade gått sönder och vi beställde en ny glasruta...
Trodde seriöst ett tag att jag skulle bli av med jobbet.. har ju bara provanställning än så länge.. Visste inte hur dom skulle reagera när jag kom tillbaka.. men men! Får skärpa till mig hädan efter så det inte händer nått mer.. så ska det nog gå bra.. hoppas jag i alla fall! Har ingen lust att bli arbetslös igen..

Hoppas på en bättre dag imorgon.. om inte annat får jag göra den till en bättre!

// Levin!

Totalslut..

Va till Falun och spelade på ett bröllop igår, ganska okej kalas faktiskt..
Lite udda, Det var 1800-tals tema.. skitfränt!
Men det var lite för många hårdsocksfans i församlingen för min smak.

Slutade spela kl 1.. sen var det bara att packa ihop och bege sig hem över! Men satan så trött jag var!
Tror inte den vägen har varit så lång nån gång.. var inte hemma för ens vid 7 i morse, var tvungen att stanna flera gånger efter vägen och sova en skvätt.. Efter att jag stannat en tredje gång för en lite powernap så slog tanken mig att det kanske är lika bra att jag sover ordentligt, men inte då.. envis som man är så fortsatte jag. Det gick bra i alla fall, är ju hemma nu och har sovit i alla fall 6 timmar.. gött! däckade redan innan jag la huvudet på kudden!

Nej.. nu får det vara bra med sådan idioti... ska jag iväg på spelning nån längre väg så blir det sova först innan jag åker hem. fan det är ju livsfarligt egentligen! Man är ju trots allt INTE stålmannen!

Haha... Har fått skit av LF i hennes blogg också.. Hon har satt upp en stor skiva för öppningen in till vardagsrummet för att hålla dom små hårbollarna till kattungar ute.. och när hon gjorde det så var ju jag naturligtvis tvungen att vara stor i käften och fråga hur hon skulle kunna ta sig över där med henne korta ben.. Men det skulle jag ju aldrig ha sagt.. för ni kan ju gissa vem det är som hänger över den VAR ENDA GÅNG han ska över.. JO JAG! tänk att man aldrig lär sig att knipa igen.. haha! jaja.. jag bjuder på den... hon ska väl få ha lite kul hon också nån gång.

Nu ska jag upp och se vad Sandra och Engla pysslar med..

Harre gött HÄJJ!

Skivan!

Fick skivan med posten idag.. så nu är den klar! bara omslaget kvar men vi kämpar för fullt.
Planen är att den ska skicka för tryck nån gång i nästa vecka..hoppas hoppas!

Har en kanonduktig tjej som sitter och jobber med det nu... (omslaget alltså) det enda som hindrar henne från att göra klart är att hon inte fått allt material än.. shame on me! har legat lite på latsidan med att jag tag på allt som ska med.. men men, igen att göra nått åt nu utan det är bara att kämpa på!Snacka om att det finns jobbig folk.. skulle bara stanna till hos en kund och kasta av en damsugare igår..
Jag tror jag blev kvar där i minst en halvtimme.. kärringen babblade på om allt och ingenting..
Ja.. först fick jag stå och vänta på att hon skulle få på sig kläderna.. hon var inte ens tyst då!
Jävlar.. jag trodde seriöst att jag skulle bli lomhörd.. trodde hon verkligen att jag var intresserad i vad det var för folk som hade ringt till henne... NEJ!
Och inte kan man säga åt människan att hålla käften för jag har bråttom heller.. nej det är en jävla sits man sitter i ibland!
Man är ju tvungen att vara trevlig oavsett.. drygt är det i alla fall..

Till Falun och spela på lördag.. sen kanske pappa, Diana, Christopher & Fredrik kommer ner och hälsar på på Söndag! KUL KUL! Om dom kommer vill säga.. Pappa skulle vara chaffis på Lördagen så det är ju inte säkert han orkar åka.. jaja.. det går väl fler tåg.. det är ju dop snart också.. å fan ta dom om dom inte kommer då!Fitta maräng... Börrsväng!

// Levin!

Idioter finns det gott om!

Fan vilken skitdag det va Lördags!
Inte precis hela dagen heller men nästan!
Började med att jag vaknade (i soffan, fullt påklädd) klockan 20 över 5 av att Engla gapade från sovrummet! Typiskt.. men men! det är inget annat än att gå upp det.. Sandra vaknar också!
Jävlar i helvete va trött jag va.. går nog inte att beskriva.. i alla fall så la jag mig igen och somnade om flera gånger!
och det spelade ingen roll vilken ställning jag hade heller.. om det var sittande eller liggande, somna nästan stående också.. så illa var det!

Strax efter frukost får Sandra den briljanta idén om att vi ska åka till Bloms!
Okej.. lets go! Men... det tog ju sin lilla tid innan vi pallrat oss ut i bilen med både barn och oss själva!
Men så långt hade det väl gått skapligt bra förutom att vi var lite sena med tanke på att jag skulle iväg och spela.. var tvungen att åka från Nysse senast 4 för att hinna fram till 5..
Engla somnade i bilen på vägen ner, skönt tänkte vi.. jo men visst du! I samma sekund vi svängde in på parkeringen så hade hon ögon som golfbollar.. Men hon var faktiskt lugn ända till vi nästa var klara.. då höll hon på att svälta ihjäl.. som hon håller på att göra minst 10 gånger om dagen! Men i alla fall!
Vi tänkte vi skulle försöka hitta lite nya kläder till oss alla tre.. men inte det inte! Ja köpte i alla fall en ny skjorta.. Sandra var tillräckligt smart att prova kläderna så hon visste om dom passade eller inte.. men inte Tommy inte.. tog en med storlek L och tänkte i min enfalld att den passa säkert.. min andra liknande skjorta hade storlek M och den får jag på mig men den sitter lite tight just nu.. (nån har krympt den!! haha!) Och tänkte att då måste ju den passa..
Sandra hittade inte heller nått.. riktigt tråkigt blev det hela i alla fall eftersom vi åkte dit med inställningen att vi skulle hitta lite nya kläder!
Väl klara inne på Bloms så var det dags för Engla att få mat.. så vi går in på restaurangen dom har där och beslutar oss för att vi också skulle kasta i oss nått.. och med tanke på att vi hade lite ont om tid så tar vi en varsin sallad.. det går ju fort! JO JÄVLAR du va fort det gick.. Allvarligt!! vi fick sitta där och vänta i 50 minuter på en jävla sallad.. helt otroligt!
Ja var seriöst på väg att begära pengarna tillbaka och skita i allt.. Snack om att man kan bli med smådjävlar!
Som kompensation så fick vi gratis kaffe på maten! Wow..
I alla fall så när vi kommit hem så får jag i vild panik lasta bilen.. hinner inte duscha heller! och i samma ögonblick som jag skulle börja bära ut anläggningen så började det åska, blixtra och Regna nått fruktansvärt!  Snacka om bra tajming.
Så jag kan lova att när att var i bilen kunde man vrida ur mig så blöt var jag!

Nej fy fan vilken skitdag...

Spelning gick väl bra i sig men efteråt så var det nån dryg människa som hela tiden var och tjatade på mig och frågade hur mycket jag skulle ha för att spela en timme till.. Problemet var att stjärnan inte hade några pengar på sig.. haha!
Idioten fråga till och med om jag tog kort.. (ja.. vänta lite ska jag bara knäppa upp skärpet och dra ner så kan du dra kortet sen) Seriöst.. det finns väl måtta på hur korkad man får vara!
Hade väl varit okej om han bara hade frågat.. men så lätt gick det inte.. han ställde sig för mig, drog i mig åt alla håll så det tog ju en evighet innan jag fått ihop allt och in i bilen så jag kunde åka hem..

Söndagen var väl kanske inte så jätte toppen den heller men... jaja! Vi får se det från den ljusa sidan.. vi lever ju!Jippie.. nu är skivan mastrad och klar.. Får ett exemplar i veckan så jag får lyssna och se hur allt blev..
Spännande!!

God natt gott folk.. jobba imorgon! // ME!

Spelning i morgon!

Ja imorgon var det dags igen att packa bilen och dra iväg på spelning!
Dock inte till Dalarna den här gången.. skönt!
Ska in till Karlstad och spela på ett 40års kalas! Kan nog bli trevligt.. ja beroende på vad det är för folk!
Hoppas jag kan hålla mig tillräckligt frisk tills dess.. Sandra är ju hur sjuk som helst.. världens förkylning med hosta och hela köret, vill inte ha det! NEJ!
Har en känsla av att det kan bli lite tufft att sjunga då!Har åter igen fått bannor för att jag är så dålig på att uppdatera bloggen! Skäms Tommy!
Nej det är så att jag haft mycket att göra den sista tiden och varit rätt slut när jag kommit hem från jobbet att det helt enkelt inte har blivit av.. också kännt att jag inte haft så mycket att skriva om!
Men det är faktiskt så att jag inte är nån skrivare, och det har jag sagt..
Jag gör faktiskt så gott jag kan.. och det går ganska bra.. om jag får säga det själv!

Det rullar på med skivan också... gött!
Igår plockade jag ihop lite material till omslaget och skickade till den som ska göra det!
Det är ju tänkt att vi ska ha skivsläpp i början av Augusti.. om jag inte redan sagt det! jaja!
Så det börjar närma sig.. Lite skakis kanske!
Och det är inte lite att tänka på! Det är inte bara att spela in låtarna och sen är det klart!
Det ska tas reda på exakt vilka som skrivit låtarna och allt sånt.. sen ska alla låtar för utom mina egna anmälas till NCB tror jag att det heter.. får ju lov att betala för låtarna som inte är mina.. Mycket med det jordiska!!
Nog om det...ENGLA! VÄRLDENS GODING!

Snacka om att man är en stolt pappa! Hon är sååå duktig tycker jag! Nästan lite för duktig!
Hon är ju bara 3 månader och redan så kan hon saker som hon egentligen inte borde kunna än...
Hon är helt otroligt målinriktad.. nästan skrämmande! Hon siktar in sig på nått som hon vill ha och sen sätter hon igång och kravlar, krälar och sparkar och ska iväg.. kommer visserligen inte så långt än.. men det lär ju inte dröja med tanke på den takt hon utvecklar allt! och det värsta av allt är att hon blir förbannad när hon tar sig dit hon vill! Fattar inte vad det är för superbäbis vi har skapat oss! Känns nästan som att man hoppas på att det ska lugna ner sig snart.. för annars tror jag att vi kommer få problem... en dam i trotsåldern redan vid 1,5år.. nej du.. det vill vi inte vara med om! haha!
Men samtisigt är det såååå kul att det går framåt...
Nått annat som jag tycker är extra roligt är att det verkar som hon tycker väldigt mycket om musik.. spelar ingen roll hur trött hon än är så, så fort hon hör musik eller att nån sjunger så flyger huvudet upp och hon börjar jollra.. Ja inte när hon sover men annars!
Hennes favoritprogram på tv är Singing Bee och Så ska det låta.. Hon är med från början till slut.. ja förutom under reklamen.. men annars är det full koncentration på teven!
Hon är så underbar.. Pappa älskar sitt lilla spöke!

Nej gott folk.. nu är det dags att göra nått vettigt innan man ska stupa.. Ha det gött! // Levin!

RSS 2.0