Lägenhet!

Var till lägenheten idag för att mäta väggarna så jag vet hur mycket tapet jag behöver och lite sånt.. pannmuren i köket behöver också en rejäl uppfrächning men jag tänkte att jag skulle kolla lite närmare hur allvarligt det var och det skulle jag ju aldrig gjort.. Halva väggen var ju för fan rutten.. trodde väl att dom hade kollat upp den ordentligt när dom besiktade lägenheten men inte då... dom hade petat lite mitt på muren men det var ju inte där den stora skadan var.. JÄVLA AMATÖRER!!!
Allt som började kännas så bra.. har fått iordning på lite saker och bitarna började falla på plats.. jag hade fått ut en rekvisition på tapeter + allt som behövs för att fixa i ordning så jag hade ju planerat att börja på lite smått.. och så upptäcker jag att det är möggel i väggen.. märkte det i samma sekund jag satte skruvmejseln i väggen.. Fick ingen luft.. Sandra är allergisk så hon kan inte gå in där för ens det är sanerat och deffinitivt inte Engla... och har heller ingen lust att gå in nu.. så det blev bara att man tappade all lust till att göra nått..
Nej ta mig fan att dom ska få betala tillbaka hyran och sen sanera skiten.. kan ju för fan inte bo i en möggelstack heller...
Nej nån måtta får det vara..

Sandra ska upp och jobba imorgon.. så jag ska ta Engla fram tills jag ska iväg... sen blir det kära mormor som får ta över.. Mormor är allt bra att ha hon..
Som tur är behöver jag inte åka till jobbet lika tidigt imorgon som jag brukar eftersom jag har första jobbet i granngården... har alla grejjer med mig.. skönt sä mormor hinner fixa alla sina morgonbestyr innan monstret anfaller.. haha!

Nej.. böjar faktiskt bli lite smått irriterad på SÄBO nu... ja menar.. dom måste för helvete utföra sitt jobb ordentligt annars har dom fan i mig inget där att göra anser jag.. Nog om Säffle-fucking-bostäder!

I helgen ska jag till gbg med jobbet.. som jag har hört så ska vi till Mieles "showroom" och titta vad nu det kan vara, Miele är i alla fall med och sponsrar resan så det är väl nått dom har kokat ihop.. sen har jag hört att vi ska gå och kolla på nån föreställning.. typ nån cabbaré av nått slag.. sägs att den ska vara bra i alla fall! Sen antar jag efter att ha hört berättelser om deras andra firmaresor att det kommer bli en hel del intag av alkoholhaltiga drycker... men jag har en känsla av att det kommer bli relativt lugnt för min del med tanke på att det är drygt 8-9 mpnader sen jag drack nått som innehöll ens en gnutta alkohol.. jaja.. måste ju öva lite så jag klarar av inflyttningsfesten och inte tala på invigningen av baren jag ska bygga i mitt vardagsrum.. (OOOOMMMM det går att flytta in nån gång med tanke på vilken oerhörd hastighet säbo har när dom ska uträtta nått) Håll tummarna för mig...

Natti Natti kära vänner och ha det bra.. // Levin

Säbo!

Hade jag vetat det jag vet idag så tror jag nog inte att jag hade funderat på att skaffa en lägenhet med Säbo som hyresvärd.
Tror jag aldrig stött på slöare och grinigare folk än dom dom jobbar där.. kan ju inte var så bra lön.. haha!

Synd nog så fastnade jag för lägenheten redan första sekund jag stack in huvudet... den var så charmig..
Ser inte ut som nån lägenhet jag tidigare sett och det passar mig bra.. Men det är lite saker som ska fixas innan jag kan flytta in.. eller kan och kan men jag har ingen lust att flytta in innan dom har bytt golven t.ex. När jag väl bär dit möbler och sånt har jag ingen lust att behöva flytta på dom igen.. ja ni fattar!
Tapetsera sa jag att jag skulle göra själv.. så nu sitter jag och väntar på att dom ska skriva ut en rekvisition på tapeter så jag kan komma igång med det nån gång.. det är så man kan bli med smådjävlar... det har i alla fall börjat hända lite där, dom har bytt blandare på toa och fixat duschen samt skruvat fast toastolen som man kunde flytta en halvmeter i sidled.. hade ju blivit sjösjuk att sitta där och göra sina behov.. haha! Ny brandvanare har jag också fått.. så blir jag varse när jag är på väg att bränna ner kåken..

Har ingen aning om när dom hade tänkt att dom skulle börja med golven men jag hoppas att det blir snart i alla fall.. vill ju komma på plats så jag kan börja bygga på "The Bar"
Har länge drömt om att ha en egen bar hemma.. (inte för att jag är så mycket för att dricka men) det är mest för känslan tror jag.. får jag till den som jag har tänkt så kommer det är ge en mysighetsfaktor som inte är av denna dag.. sen är det fan lite status när och om man har nån fest att ha en bar.. har alltid velat skrika -HUSET BJUDER LAGET RUNT!
Nej nog om baren.. det är ju nästan att man blir lite sugen!

Snacka om att man är stolt över sitt lilla skräp.. hon är sååååå duktig på allt hon gör.. (tycker jag i alla fall)
Skulle inte förvåna mig om hon springer om nån vecka.. allt går ju så jävla fort att man inte hinner med.. hon bara går mer och mer för varje dag nu.. ASKUL! haha!
Har inte lagt in några nya bilder på Engla på min dator än och kameran har jag naturligtvis glömt hon Sandras syster..
Annars hade jag lagt upp lite nya bilder på henne nu.. men men, jag får göra det sen..

See ya!

Btw.. måste bara lägga till en sak... satt på jobbet idag och jag och anders kollade igenom mailen.. då hade vi fått ett mail om att dom hade gjort en fullversion av ELON-låten How can you know so much?
Så jävla värdelöst bra att man bara inte kan låta bli att lysna och digga med.. haha!STOLT PAPPA!

Idag tog Engla sina första steg helt utan stöd... underbart gulligt att se.. haha så nu kan jag lova att man är stolt...
det är så kul att det till och med är värt att blogga om.. inte illa för att vara jag..

Ha det gött.. Kram!

RSS 2.0