Säbo!

Hade jag vetat det jag vet idag så tror jag nog inte att jag hade funderat på att skaffa en lägenhet med Säbo som hyresvärd.
Tror jag aldrig stött på slöare och grinigare folk än dom dom jobbar där.. kan ju inte var så bra lön.. haha!

Synd nog så fastnade jag för lägenheten redan första sekund jag stack in huvudet... den var så charmig..
Ser inte ut som nån lägenhet jag tidigare sett och det passar mig bra.. Men det är lite saker som ska fixas innan jag kan flytta in.. eller kan och kan men jag har ingen lust att flytta in innan dom har bytt golven t.ex. När jag väl bär dit möbler och sånt har jag ingen lust att behöva flytta på dom igen.. ja ni fattar!
Tapetsera sa jag att jag skulle göra själv.. så nu sitter jag och väntar på att dom ska skriva ut en rekvisition på tapeter så jag kan komma igång med det nån gång.. det är så man kan bli med smådjävlar... det har i alla fall börjat hända lite där, dom har bytt blandare på toa och fixat duschen samt skruvat fast toastolen som man kunde flytta en halvmeter i sidled.. hade ju blivit sjösjuk att sitta där och göra sina behov.. haha! Ny brandvanare har jag också fått.. så blir jag varse när jag är på väg att bränna ner kåken..

Har ingen aning om när dom hade tänkt att dom skulle börja med golven men jag hoppas att det blir snart i alla fall.. vill ju komma på plats så jag kan börja bygga på "The Bar"
Har länge drömt om att ha en egen bar hemma.. (inte för att jag är så mycket för att dricka men) det är mest för känslan tror jag.. får jag till den som jag har tänkt så kommer det är ge en mysighetsfaktor som inte är av denna dag.. sen är det fan lite status när och om man har nån fest att ha en bar.. har alltid velat skrika -HUSET BJUDER LAGET RUNT!
Nej nog om baren.. det är ju nästan att man blir lite sugen!

Snacka om att man är stolt över sitt lilla skräp.. hon är sååååå duktig på allt hon gör.. (tycker jag i alla fall)
Skulle inte förvåna mig om hon springer om nån vecka.. allt går ju så jävla fort att man inte hinner med.. hon bara går mer och mer för varje dag nu.. ASKUL! haha!
Har inte lagt in några nya bilder på Engla på min dator än och kameran har jag naturligtvis glömt hon Sandras syster..
Annars hade jag lagt upp lite nya bilder på henne nu.. men men, jag får göra det sen..

See ya!

Btw.. måste bara lägga till en sak... satt på jobbet idag och jag och anders kollade igenom mailen.. då hade vi fått ett mail om att dom hade gjort en fullversion av ELON-låten How can you know so much?
Så jävla värdelöst bra att man bara inte kan låta bli att lysna och digga med.. haha!Kommentarer
Postat av: Frida

Nämen Hej!

De va minsann inte i går! Kul att se att du har en blogg också! =) Hur har du det? kram

2009-02-12 @ 18:09:07
URL: http://fidixx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0