Skräll!

Har jobba idag som vanligt.. utan ett ont anande så skulle jag leverera en kyl/frys och en spis i Säffle.. kommer dit och möts av en sprallig tjej... allt fortgår som vanligt, småpratar lite och helt plötsligt säger hon.. -för du är väl Sandras gubbe va?
Och jag stelnar till och blir tyst ett tag.. till slut hinner jag ikapp mig själv och svarar. Då visar det sig att det är en arbetskamrat till Sandra.. Hur stor är chansen egentligen.. Sandra har berättat om denna människa ett tag och frågat om jag vet med det är, Hon visste tydligen vem jag var.. eller hade i alla fall sett mig.. Så där stog jag som ett frågetecken i en vilt främmande människas kök som visste näst intill allt om mig..
Men det är som jag alltid sagt.. världen är bra liten ibland...Är i Nysse en sväng och hälsar på.. Har lagt Englisen ikväll, det  var mysigt! Blir ju inte så ofta nu för tiden så jag får väl passa på när jag är här.. Ska väl snart åka in till lägenheten igen, ska upp tidigt i morgon och iväg på långtur... Ska först ut med en tvätt långt ut i skogen utanför Värmlandsbro och sen ska jag in till butiken i Karlstad och lasta.. sen bär det av till Fagerås med 2 skåp... fattar inte grejjen men.. varför jag från Säffle ska in till K-stad och hämta och till F-ås när det är närmare för dom där att åka.. och dom har ju 2 bilar till och med.. men men.. den som ska ha skåpen jobbar tydligen i Säffle som är anledningen till att han köpt skåpen hos oss.. men men! det är väl som det är.. inte så mycket att göra åt.. Efter det ska jag tillbaka till en kund jag var till i torsdags med en disk.. hon har tydligen klagat på installationen fast jag då pratade med henne om just det hon har klagat på.. jaja.. får väl åka dit och se vad jag kan göra.. Kunden har ju alltid rätt som det så fint heter.. men det är konstigt.. hur fel dom än har så har dom ändå alltid rätt.. det är nått som övergår mitt förstånd, men det är väl bara att finna sig i det också.. That's life!

Pratade med min yngsta syster idag.. hon funderade på att försöka ta sig ner när Engla fyller år.. men vi får väl se hur det blir med det.. hon nämde även att min äldsta syster hade planer på att komma ner.. Men för mig känns det som ett frågetecken det också.. tror och hoppas på att pappa kommer i alla fall! Bara 12 dagar kvar tills fisen är hela 1 år..

Nej god natt på er..

Å hej Å hå!

Hmm.. efter tillräckligt mycket tjat från än den den ena än den andra så för jag väl ta mig i kragen och uppdatera bloggen då!
Kan lägga upp lite nya bilder på fisen och kusin A.. Sen ska jag gnälla lite också.. men det tar vi senare!

Kusin A har varit på besök hela helgen.. (och lärt Engla en massa hyss) men dom verkar ha haft roligt i alla fall.. som t.ex när dom var ute och åkte pulka..

Kusin A hade visserligen samma min hela tiden så det var svårt att avgöra om han hade roligt eller inte..
Att dömma av minerna han hade på slutet strax innan vi gick in så skulle jag gissa på att han kände ungefär så här..
              

Men Vad vet jag..
Engla hade roligt i alla fall.. Men det är klart, hon tycker ju till och med att det är roligt när man rapar.. men men! Ena dagen så är allt kul och nästa finns det ingenting som är bra.. skulle nog tippa på att dom flesta barn är så.. Annars skulle man kunna tro att det är nått drag hon ärvt efter sin kära mamma.. haha!

Här kommer lite fler bilder på Engla och Anthony!Blöj-ligan lirar electric drums!

Titta Boowwa!

Här följer en serie bilder på hur det kan gå till när man heter Engla och äter blodpudding!   

Efter att man inte får ha tallriken längre så kan det se ut så här.Och så tar vi en titt på hur det går när en grinig Engla ska dricka lite mjölk!Än så länge går det bra men.. som sagt... än så länge!
Har ni sett ett barn indränkt i mosad blodpudding och mjölk! Check this!Och sen bär det av in i duschen...Där vi får tillbaka det glada humöret efter att ha kladdat blodpudding på hela väggen!
Men den glädjen gick snart över.. haha!Ja.. så kan det se ut när man äter Blodpudding!Nej nu måste jag bara få gnälla lite.. Jag satt och lysnade på radion här om dagen..
Fritzl.. Avrättning direkt.. Enligt mig så har en sån människa ( eller vad man ska kalla det) ingenting på den här jurden att göra.. bort med skiten bara.. jag fattar inte.. För er som inte vet vem han är eller vad han gjort så kan jag berätta..
Det har pratats mycket i tidningar och på Radio om Fritzl-rättegången den senate tiden och han har alltså haft sin dotter.. sin egna dotter inlåst i 24 år och våldtagit henne över 3000 ggr.. Han har ju naturligt vis nekat till det fram tills om det var idag eller igår.. nu erkänner han helt plåtsligt och förklaringen han hade när dom frågade vaför han ändrat sig var att efter att ha hört vittnesmålen insåg han vilken sjuk personlighet han har! Klipp kuken av honom och skicka in honom på ett VANLIGT fängelse med en stor tatuering i pannan som säger VÅLDTÄCKTSMAN! Så jävlar ska ha få känna på hur det är att bli straffknullad.. Jävla as..!!!!!

Här kommer en bild på Äcklet!AAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pjuuu.. det var skönt.. Kommentera gärna vad ni tycker!

Nej.. god natt!

RSS 2.0