Rockin' at the ritz..

Jävlar så kul jag haft ikväll...
Robert och Benny har varit här och rockat.. igen! och det är bara sååååå fränt!!!

Det är så jävla kul att äntligen hittat nån att spela tillsammans med... och som gillar samma musik som jag!
nej det är bara så underbart!!
Lirade även i Tisdags till klockan 00:45..  fan va tiden går fort när man har roligt.. blev inte riktigt lika sent ikväll!

Mina älsklingar var förbi en sväng ikväll också.. kul kul! synd bara att det är så jobbigt när dom åker! Vill ju ha er här hos mig ju.. men det är klart.. hade ju blivit lite svårt att rocka när Englisen ska sova...
Engla lånade badkaret en sväng..  skoj!!

Nej... nu blir det sängen.. jobba och spela imorgon.. på Lördag bär det av till Örebro på mässa.. sen tillbaka hem och spela på kvällen.. det är fullt schema hela veckorna igenom.. men man ska ju inte klaga om man har nått att göra..

Natti Natti...

Vilsen i pannkakan!

I går morse visste jag knappt vilken planet jag vaknade på.. ajajaj va mitt huvud värkte...
Och till råga på allt så när jag skulle åka hittade jag inte nycklarna till lasbilen... helvete tänkte jag!!!
Rotar igenom varenda ficka i byxorna och på jackan.. rota igenom hela bilen.. tänkte om jag tappat dom igår när jag åkte hem eller nått men inte då... hittade dom inte nån stans... Jävla, förbannade, helvetes jävla skit... hur fan förklarar jag det här på jobbet.. men men, jag satte mig väl i bilen och åkte till jobbet..
För varje meter jag närmade mig jobbet växte paniken och tankarna om hur dom mer eller mindre skulle lyncha mig när jag kom fram... När jag väl kommit fram till jobber upptäcker jag till min fasa att hela jävla lastbilen är borta... Då kan jag lova att hjärtat slog i 250...
Då plötsligt, från ingen stans slog det mig... Hahaha... vilken jävla idiot jag är...
Det sista jag gjorde i Torsdags innan jag åkte hem från jobbet var jag och lämnade in lastbilen för däckbyte... inklusive nycklarna! Hur korkad får man bli egentligen!
Jaja... allt kom till reda igen som tur va och jag slapp bli lynchad.. haha!

Spelade på Charlottes på kvällen.. det var trevligt.. Hade kunnat varit lite fler folk men.. blir väl kanske bättre nästa gång..Jobbat några timmar idag och nu är jag och hämtar Engla i nysse.. ska ta en sväng till långserud snart och sen in till Säffle... Blir en lugn myshelg med fisen!
Till Dalarna och spelar nästa helg.. Mora och Vansbro... men det tar vi då!
Får se... kanske blir lite bilder ikväll.. om jag hittar kameran! haha!

Ha det!

Oboy och skinkmacka!

Det är vad det får bli till kvällsmat... är hungrig!

Har varit på charlottes och riggat upp anläggningen.. ska spela där imorgon!
Den som skulle spela hade blivit sjuk.. så dom satt lite knivit till skulle man kunna säga!

Nästa helg bär det av till Dalarna igen.. ska spela på Farmor och Farfars surströmmingsskiva... (BURRR) men men, vad gör man inte.. det är väl bara att ta ett jump andetag innan man går in och sen hålla andan tills man kommer ut igen.. Hmm! kan eventuellt bli lite problem att spela då men.. jaja! kommer nog på nått... efter det bär det av till mina gamla gymnase-trakter Vansbro och spela på Dido.. Tror det kommer bli riktigt kul.. brukar vara bra drag där..

På tisdag ska jag sammanstråla med en annan trubadur duo från Säffle och prova och se hur det funkar att spela tillsammans.. det ska bli riktigt skoj... 2 riktigt duktiga killar som kör renhårig 50- & 60-tals rock... skitfränt! Nej det ska bli spännande och se om jag har nått att tillföra..

Har fått mig en diskmaskin idag... och det ska bli sååååååå skönt att slippa stå och diska för hand nå mer.. GÖTT GÖTT!!

Till sist vill jag bara säga att jag älskar min lilla familj... ni är det underbaraste i världen!
Och tack för att du ställer upp för mig älskling! Vet inte vad jag skulle gjort utan dig... känns så jävla bra att få vara med dig.. LOVE YOU DARLING!

Keep on rockin'

Måste bara lägga med en bild på min tatto.. I LIKE IT!!!!


RSS 2.0