Bättre sent än aldrig!

Ber så mycket om ursäkt att jag inte skrivit nått på ett tag.. ett ganska bra tag faktiskt.. men men!

Tiden räcker inte till.. i alla fall inte till allt som man skulle valja i alla fall!
Vardagarna ser ut som föjande... vaknar vid halv 8 - 8 nån gång... går INTE upp då.. ligger och drar mig så länge det bara går.. om Engla tillåter vill säga.. upp och käkar frukost och sen åker jag till jobbet.
Kommer som oftast hem mellan halv 7 och 7 på kvällen.. om jag inte ska handla efter jobber.. då kanske jag är hemma till 8 om jag har tur, försöker umgås med Engla i den mån det går efter som vid den tidpunkten på dygnet är hon som mest trött och grinig.. Men ändå så jäkla goo... Pappa älskar dig skrutt!
Och så ser det ut från Måndag till och med Fredag... och har gjort så nu i snart 10 veckor..

Så som ni kanske föstår så har jag ganska fullt upp så jag har inte vare sig ork eller känner att jag har tid att sitta framför datorn.. Sen har det ju inträffat andra mindre roliga saker som gjort att jag inte riktigt varit på humör för att skriva nått fast jag kanske borde ha avreagerat mig på bloggen iställe..
skulle lasta ur bilen och för att slippa bära alla tunga saker så långt eller krångla i trappen för att få ner det i källaren så brukar jag ha backat ner bilen på gräsmattan till källardörren och gjorde också så den här gången.. men till skillnad från dom övriga tillfällena så kom jag inte upp den här gången.. kom inte en millimeter..Tänkte ju inte på att det hade regnat så fruktansvärt, är man tankspridd så är man... i alla fall så ser gräsmattan ut som en folkracebana nu.. Inte så kul faktiskt.. och mitt i den totala frustrationen jag hade över att jag kört fast dyker hyresvärden upp.. Åh nej tänker jag.. det fattades bara det också att jag skulle få en utskällning för att jag kört sönder gräsmattan.. men faktiskt inte.. ska jag vara ärlig så är jag inte säker på att han såg hur det såg ut..
I alla fall så hade jag stått och gungat bilen fram och tillbaka i tron om att jag skulle komma loss men den enda riktningen bilen gick åt var neråt.. till och med framhjulen hade borrat sig ner..
Hissade upp bilen med domkraft så jag fick under nå brädbitar under bakhjulen i alla fall... hyresvärden hjälpte till att knuffa på så jag kom bakåt i alla fall.. men sen var det stopp igen.. men skit i det tänkte jag och lät skiten stå.. jag och Sandra skulle nämligen in till Ikea och handla så vi blev en aning sena kan man säga..
Dagen efter provade jag igen och då var det bara att glida upp som igenting..Idag på jobbet skulle jag till Karlstad och hämta ett kök... visst tänkte jag! Inga problem, men det var en viss lite detalj jag inte hade tagit med i mina beräkningar... Bänkskivan! just det.. den var i massiv sten och vägde nått så in åt helvete... var 3 man för att få skiten på bilen.. så jag funderar på hur fan jag och chefen ska lyckas med bedriften att få av den igen..
Men det visar sig imorgon.. jag återkommer senare om hur det gick.. haha!Här kommer lite nya bilder..Sitter ganska bra redan.. (med visst litet stöd av pappa)Det ska väl börjas i tid eller?Ja det dröjer inte länge innan hon kryper inte.. hon far visserligan runt som en orkan på golvet redan, både med och utan gåstol..Kolla in dom benen.. så himla söt!Lite TUNG-styrd men!!

Nej nu är klockan 00:00.. det är dags att natta.. ska upp tidigare imorgon..

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0