Sjuuuuuk!

Fan va less jag är på det här nu..
Hade feber och snorade som aldrig förr i morse, men du som man är så petar man i sig ett par tabletter och åker till jobbet i alla fall.. och på eftermiddagen kände jag att det var nog kanske inte så smart att jobba idag..
Skulle nog varit bättre att ligga nerbäddad. får nog bli så imorgon om jag ska orka med nått mer denna vecka.
Mycket på Torsdag så jag måste bli bättre..

Tänk att min lillskrutta blir 2 år på Torsdag, helt otroligt va fort tiden går...
Kan lova att ordspråket, man ser på barnen va gammal man blir själv, har fått en helt annan innebörd efter att man fick egna.. aj aj va gammal jag börjar bli..
Jag menar, det var ju liksom inte sååå länge sen hon tog sina första toner.. minns det som om det skulle varit igår och nu blir hon hela 2 år..
Är så enormt stolt över den tjejen, tycker att hon nästan är för duktig för sin ålder.
Det är inte långt ifrån att man kan föra en konversation med henne och det känns lite i det tidigaste laget...

Nej nu ska jag försöka sova lite och hoppas på att jag blir bättre... orkar inte med detta längre! och ska jag orka ha tösabiten i helgen också så behöver jag alla krafter jag kan få..

Natti Natti...Den här bilden är tagen den 4/4-08..  dryga 3 dagar gammal..
ÄLSKAR!!!!

Asså Why???

Tja Tja...

Då är det Engla-helg igen.. UNDERBART!! Längtar efter dom här dagarna.. Månadens höjdpunkt!!Igår var det ju våffeldagen.. och inte helt otroligt blev det just våfflor! Mums!
Och till våfflorna ska det ju naturligtvis vara grädde.. och när man vispat grädde måste man ju slicka visparna.. Eller hur? Det tycket Englisen va gott i alla fall!Och som sagt.. det var riktigt gott med våfflorna också.. va ju så länge sen man åt det.. i alla fall jag..Efter det var det dags för lite mys i soffan innan det blev dags att krypa ner för natten!Tack för i kväll skruttan... ses imorgon!Kommer fler bilder från dagens frukost..

Engla gjorde sin egen smörgås idag.. ja nästan i alla fall!

Dagen har varit jättebra.. varit på stan och uträttat lita ärenden..

Engla har badat och sen har vi haft FREDAGS-MYS i soffan till Hannah Montana - The Movie och ätit Ballerina-kladdkaka och glass.. det var smasken det..

Nu sover skrutta så sött..

Är väl snart dags för en annan att räkna får... man vet som sagt aldrig när hon vaknar! haha!
Appro på det så kom hon upp och väckte mig klockan 2 inatt.. såg jätte pigg ut och säger att hon sovit färdigt nu.. okej säger jag och frågar om hon sovit gott.. får ett instämmande Mmm tillbaka.. hon kryper upp till mig och tvärslocknar lika fort igen och inte för då som jag inser vad klockan är.. lillskruttan då! snubbla väl in med henne i hennes rum efter jag takit tillfället i akt och snusat lite.. men sen efter det var natten lugn..

På återseende imorgon kanske.. eller sen nån gång!

Vill inte!!!!!!

Ja då var det Lördag och jag har just kommit hem efter några timmar på jobbet.
Ställde klockan på 8, vaknade och kände min en aning småpömsig.. snoozade i 10 minuter, stängde av larmet och vaknade 5 minuter i 10... skall tilläggas att jag började halv..
Så NEJ! Den här dagen har inte börjat så bra..
Till råga på allt så ska jag iväg och spela ikväll fast jag absolut inte känner för det..
Har liksom tröttnat på att spela, åt minstone själv! och jag har en kännsla av att det inte kommer bli så kul ikväll.. men det är väl bara att bita ihop tills det är över!

Imorgon Söndag blir det roligare!
Ska först till Åmål och lira lite med ett band därifrån, och sen efter det blir det veckans höjdpunkt.. Dans på Syltoppen!
Fattar inte hur jag har klarat så många år från dansen.. nu är det knappt att jag orkar vänta på att det ska bli Söndag igen!
Synd så är ju säsongen snart slut, *ledsen i ögat* Men får väl hålla ögon och öron öppna för övriga danser runt om i byggden..

Igår va jag och rockade lite med grabbarna grus.. krysset kikade förbi efter jobbet, hälsade på boysen och bjöd på tuggummi och sen iväg igen..

Nej nu tror jag att jag ska slå på en film, käka lite lunch och vila upp mig och halsen tills ikväll..
Har ju fått en ny dvd-spelare till hemmabion nu så jag är lite filmkåt för tillfället! Jävlar vilken skillnad det är att titta på film med surround ljud..Ha en trevlig helg och ni som ska, ta gärna en liten för mig också... får nog bli kalas snart känner jag! vårkänslorna börjar sprida sig i kroppen och jäger-tarmen skriker... Skål!


Älskar dig hjärtat mitt! ses på Torsdag eller Fredag..

(God) Morgon!

Den här Lördagen startade ju kanske inte på det mest exemplariska sättet..
Hade svårt att somna igår, som då resulterar i att man är ganska trött idag!

Klockan 8 blir jag väckt av en kissblöja under näsan! Tack gumman!
Okej, tänker jag. Engla har vaknat och tagit av sig blöjan... men om det ändå bara vore så lindrigt!
Man skulle kunna tro att nån hade haft fest här igår, hela lägenheten var ju för fan upp och ner vänd!
Har inte hittat nått trasigt, ÄN i alla fall! Men min plånboks innanmäte var utplaserat på dom mest strategiska platser i lägenheten.. men jag tror jag hittat det mesta.. stenbädden från ljusfatet låg i badkaret.. hon hade lyckats öppna nått program på datorn trots att skärmen inte var på, sparat nån fil och påbörjat en patiens.. osv. osv!
Dagen har just börjat, återkommer med mer rabalder som vad den lilla busungen hittat på.. inte för att jag kan säga nått säkert men jag skulle tro att det kommer uppstå mer saker att berätta om!

Dags att byta om på terroristen och försöka utträtta nått kerativt.. ska bara komma underfund med vad..

Hej så länge!!


Fredags myyyyys!

Ja då va det helg igen då.. Härligt härligt..

Har skruttan min här igen.. underbart när hon är här!

Kom in på jobbet idag och på kassadisken låg en blåbärsmuffins i en påse, men en lapp som det stog Tommy Dalmas på.. haha! inte för att jag vet vad jag gjort för att förtjäna det men.. jaja! haha! kul grej!
Får säga tack för det.. lovar! jag ska bjuda igen nån gång! haha!

Kastar in lite bilder från i Måndags när Engla va hit på en kort visit..

Det var väl allt för den här gången..
Kommer väl fler bilder efter helgen!Haha

Ja här händer det mycket.. eller inte! haha!

Haha.. tur att det inte är nån som läser den så det känns som det kvittar.. haha!

Snart är det natta i alla fall!

Dans på Fredag.. SKOJ!

RSS 2.0