Lång tajm nåw si!

Ja nu var det länge sen jag skrev igen.. men ni förstår, min vardag är inte lika intressant som många andras..

Men idag mina vänner.. om jag nu har nån kvar här på bloggen! haha! troligen har alla tröttnat på att gå in på min sida och kolla för dom vet att det inte står nått nytt i alla fall! haha! så har jag nått att skriva om..

Engla är här hos mig och sitter för tillfället på golvet och leker en stilla lek med sin groda.. snattrar lite då och då... och det är nu som man värkligen känner den enorma kärleken för ett barn.. Eller som i morse när Engla vaknade så gick jag och tog upp henne, sen gick vi och la oss i min säng... Gud så underbart! så där på morgonen innan dom riktigt hunnit vakna och är så där mysiga... life is fucking wonderful!!

Skriver mer och kastar in lite bilder sen!

See ya!Hej igen!
Efter många om och men.. (eller i Engla-mun) AAAaaaaAAaaaaaa!!!!.. och efter att vi tagit bort bajset i rumpan så somnade hon i alla fall! Hon var så trött så hon inte hängde ihop, men det är ganska förståligt med tanke på hur tidigt hon vaknade i morse..
Har röjt upp i köket efter frukosten nu.. men det ska väl snart röras till igen.. det ska väl bli lunch bara skräpet vaknar..

Tänkte jag skulle kasta in lite bilder från i morse..Pappas lilla troll! Älskar dig så!

Ses efter lunch!Haha.. måste bara lägga till en sak...
I morse när vi låg och mös i sängen så lägger Engla av världens brakskit.. vi stannar upp och fastnar stirrande på varandra var på jag säger.. -men Engla då.. hur låter du! och hon svarar med ett enormt leende, biter ihop, tar sats och lägger av en till... men Engla säger jag igen.. och ungen trycker på ytterligare en gång och lyckas klämma ur sig en till!!! Har aldrig varit med om maken till unge som kan låta som en hel karl.. tre brakisar på raken.. haha! måste ligga i mammas gener! hihi!
Ha det!Fortsättning följer...
Har lagt Engla igen, får se om hon vill sova nån eftermiddag.. hon brukar inte göra det längre men hon var så trött och med tanke på att hon är lite sjuk så tror jag inte att det skadar.. hon har en tendens att vara en aning trevligare att ha och göra med när hon är lite piggare! haha! men vem har inte det!

Lunchen gick i alla fall bra.. tror hon tyckte att det var gott.. hon åt visserligen inte så mycket men det hon åt, åt hon med stor förtjusning! Det blev grönsaksomelett... mums!
Over and out for now... / Daddy!Ja då var det kväller och barnet sussar så sött, gick riktigt smärtfritt att lägga henne..
Har disken kvar bara sen blir det att krypa ner i soffan och kika på en film.. om det går nån bra på burken..

Lillskrutta har fått sån eländig hosta och inte har jag nån medicin att ge henne heller stackarn.. Mamma får ta med sig när hon kommer imorgon.. hoppas att hon fixar natten i alla fall så ska det nog gå bra..

Har eventuellt hittat en bil jag ska köpa.. skriver mer när jag vet mer om det blir nått eller inte! men risken är överhängande att det blir så! ska luska lite först bara!

Nej.. tack för idag.. kanske skrivet nått i morgon.. annars blir det väl kanske inget för ens nästa gång Engla kommer eller om det skulle hända nått annat intressant i mitt liv! inte högst troligt men.. jaja!

Ha det gött!

Kommentarer
Postat av: Linn

Kul att du skriver :D och att allt gått bra.Engla är den sötaste lilla tjejen som finns <3Hoppas ni får en bra natt =) kramkram!

2009-05-10 @ 01:37:55
URL: http://linngabriella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0